Banner Banner Banner

Vacatures

International Development Coach
Rotterdam
(medisch) fitness instructeur
Beesd
Medewerker Evenementen
Utrecht
Sport en spelactiviteiten begeleider
Eindhoven

AALO Master Trainer – divisie Fitness- en Voedingsacademie

Organisatie:
AALO
Plaats:
Leiden
Werkgebied:
Leiden
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Training & Coaching
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Freelance/zelfstandig
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
20-01-2018

AALO Master Trainer – divisie Fitness- en Voedingsacademie

AALO is een jong, dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door een informele, sportieve en gezellige werksfeer. In Nederland en België is AALO marktleider op het gebied van particuliere beroepsopleidingen binnen de fitness-, wellness- & health, yoga-, voeding- en pilates branche. AALO heeft een platte organisatiestructuur waarbinnen je het verschil kunt uitmaken. De inzet en betrokkenheid van de medewerkers bepalen al 20 jaar het grote succes van AALO. Wij zijn in verband met groei van de organisatie per direct op zoek naar nieuwe opdrachtnemers die als AALO Master Trainer (docent) werkzaamheden kunnen verrichten voor de divisie AALO Fitness Academie & AALO Voedingsacademie.

Opdracht beschrijving:

Als opdrachtnemer participeer je als AALO Master Trainer (docent) en ben je verantwoordelijk voor het opleiden van professionals en starters in de branche. Daarnaast kun je worden ingezet als examinator of als participant in projectgroepen (productontwikkeling).

Opdracht inhoudelijk:

 • Fitness Academie:
  opleiden van studenten die hebben gekozen voor de opleidingen Fitness Trainer Level 1, Level 2, Level 3 en/of Level 4 en afhankelijk van je opleidingsniveau en/of ervaring ook het opleiden van breedte opleidingen.
 • Voedingsacademie:
  opleiden van studenten die hebben gekozen voor de opleidingen BGN Gewichtsconsulent, BGN Sportvoeding Adviseur of Voedingsdeskundige.

  beide academies:
 • je inzetten als projectmedewerker ten behoeve van de ontwikkeling van opleidingen;
 • participeren in het innovatieteam;
 • examineren;
 • participeren in en/of optreden als voorzitter van de examencommissie.

Wij zoeken professionals die een gedegen opleiding hebben genoten en met de juiste werkervaring. De selectie wordt gedaan naar aanleiding van je cv. Vervolgens word je getoetst op feitelijke kennis en wordt gekeken of je geschikt bent om als opdrachtnemer de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. 

Functie-eisen:

Als AALO Master Trainer ben je niet in loondienst, maar werk je als zelfstandige/freelancer. Je moet bereid zijn een opdrachtnemer overeenkomst te tekenen (OZO)en je in te schrijven bij het CRKBO in verband met btw-vrij werken.

AALO FITNESS ACADEMIE
Je beschikt aantoonbaar over werk- en denkvermogen op hbo-niveau. Een afgeronde hbo-/mbo-opleiding Sportacademie heeft onze voorkeur, aangevuld met relevante fitness- en personaltrainingsopleidingen (AALO/Fit!vak/NASM/LAPT en dergelijke). Heb je tevens ervaring in en/of met (top)sport, docentschap, bewegingswetenschappen en/of het bedrijfsleven, dan heb je een streepje voor.

AALO VOEDINGSACADEMIE
Je beschikt aantoonbaar over minimaal een hbo diploma voeding & diëtetiek (of soort gelijk), aangevuld met relevante werkervaring. Heb je een post hbo opleiding sport diëtetiek en/of ben je SCAS gecertificeerd sportdiëtist en/of geregistreerd in kwaliteitsregister paramedici,en/of lid van Nederlandse vereniging deïsten en vereniging sportdiëtisten Nederland , dan heb je een streepje voor.

Beide Academies
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Tot slot ben je communicatief sterk, besluitvaardig, flexibel, enthousiast en klantgericht en bereid om in het weekend te werken.

De werktijden zijn met name in het weekend. Dit kan vrijdag, zaterdag en/of zondag zijn. Ook verzorgen wij steeds vaker op woensdag en in de avond opleidingen.

Ben je toe aan deze uitdaging en heb je een sportieve en frisse instelling? Dan willen we graag met je in contact komen voor deze opdrachten.

Wat hebben wij jou te bieden:

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige opdracht in een sportieve werkomgeving. Doordat je opdrachten verricht binnen een jonge en snelgroeiende organisatie, is er veel ruimte voor eigen initiatieven en vrijheid om zaken naar jouw ideeën in te vullen.

Ondanks het feit dat je niet in loondienst bent bij AALO is de betrokkenheid groot en hebben wij regelmatig bijeenkomsten en trainingen voor onze opdrachtnemers.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om deze stap te maken? Kijk voor meer informatie op www.aalo.nl of reageer direct. Voor inhoudelijke informatie over de opdracht kun je contact opnemen met de supervisor backoffice via hem.spilker@aalo.nl. Wij ontvangen je reactie en cv graag per mail op hem.spilker@aalo.nl.

Banner Banner Banner