Banner Banner Banner

Vacatures

Accountmanager
Heel Nederland
Goederenstroom medewerkers gezocht bij Decathlon Coolsingel
Zuid-Holland
Eigenaar Water Babies zwemschool
Heel Nederland
Payroll Manager
Amsterdam

Leiding

Organisatie:
Gymnastiekvereniging D.O.S.
Plaats:
Barchem
Werkgebied:
Achterhoek
Branche:
Gymnastiek
Functiegroep:
Coach/Trainer
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
1 tot 8 uur
Einddatum Vacature:
31-05-2018

Leiding

Wie zijn wij ?
Gymnastiekvereniging DOS  is een leuke en gezellige vereniging, waarin  ruim 200 leden actief zijn.  De jongsten vanaf 2 jaar komen vrolijk binnen gerend nog samen met mama of papa, terwijl in het uur van ‘Meer bewegen voor ouderen’ het enthousiasme er afspat en dat is waar wij naar streven: het plezier in de sport staat bij ons voorop.

Wat zoeken wij ?
Voor aanvulling van ons team zijn wij per eind augustus 2018 op zoek naar enthousiaste zelfstandige leiding voor jeugd van 4 tot 13 jaar, d.w.z. vanaf kleutergym tot turnlessen voor jongens en meisjes. Wij zien graag dat deze turnlessen een afwisseling zijn van een spelletje en toestelturnen.

Profiel
Kennis van de sport, maar je bent vooral gemotiveerd om met kinderen te werken, hun de leukste sporturen van de week te bezorgen en bij te dragen aan hun fysieke en sociale ontwikkeling. Ook sta je achter onze visie, dat door plezier, uitdaging en stimulans de prestaties vanzelf volgen. Je bent afgestudeerd om zelfstandig leiding te mogen geven.


Wat kunnen wij je bieden ?
Wij bieden een goede les vergoeding per uur, alsmede een aparte vergoeding voor wedstrijdkosten (reiskosten en vergoeding per dagdeel). Er zijn diverse mogelijkheden voor het volgen van opleidingen die door de KNGU worden aangeboden en je zult hierbij worden ondersteund door een gedreven bestuur en een team van enthousiaste vrijwilligers. Het aantal uren kan variëren van 1 tot 5 uur per week. Over de invulling is overleg mogelijk.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via e-mail secretariaatdosbarchem@live.nl  of per telefoon 06-20853618

Banner Banner Banner