Banner Banner Banner

Vacatures

Accountmanager
Heel Nederland
Goederenstroom medewerkers gezocht bij Decathlon Coolsingel
Zuid-Holland
Eigenaar Water Babies zwemschool
Heel Nederland
Payroll Manager
Amsterdam

Online Fitness Marketeer

Organisatie:
Hidden Profits Marketing
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Benelux
Branche:
Marketing/communicatie
Functiegroep:
Online Marketeer / e-Commerce
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
01-06-2018

Online Fitness Marketeer

Vacature Online Fitness Marketeer

Hoe zou jij het vinden om samen te werken met ondernemers in de fitnessbranche en hen te helpen het rendement uit online marketing te vergroten? Ben jij geïnteresseerd in het toepassen van een bewezen online strategie bij jouw klanten? En lijkt het jou een uitdaging om een belangrijke rol te spelen in het proces dat leidt tot ledengroei van fitnesscentra wereldwijd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hidden Profits Marketing, Europees marktleider Online Fitness Marketing

Met Hidden Profits Marketing, opgericht in 2004, bevinden we ons op dit moment in de ‘scale-up’ fase. Vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord bedienen we momenteel 600+ fitnesscentra, sportscholen, personal trainers, yoga studios, boutique clubs en fysiofit centra in 9 landen. Van starter tot doorgroeiende keten, van specialist tot allround centrum. Onze missie: al deze fitnesscentra ieder op hun eigen niveau succesvol helpen maken.

Onze specialiteit: Leadgeneratie voor fitnessclubs
Dat doen we in de eerste plaats door ons te focussen op dat waar we aantoonbaar goed in zijn: het online genereren van verkoopkansen voor onze klanten. Via Google Adwords, via Facebook en Instagram advertenties trekken we per klant veel nieuwe websitebezoekers. Op de landingspagina’s garanderen slimme en bewezen technieken dat sitebezoekers converteren naar lead en bevestigde afspraken op de club.

Onze belofte: klanten echt helpen
Het echte verschil, en de nummer 1 reden dat we naar 600+ klanten gegroeid zijn, maken we echter pas ná dat wij de leads bij onze klanten binnenbrengen: het daadwerkelijk helpen van onze klanten om van deze leads, of ‘Digitale Walk-Ins’ zoals wij ze noemen, betalende leden te maken. Dit doen we door het bieden van doorlopende rendementscoaching bij de klant. Dit zorgt voor blije klanten die groeien qua leden, omzet en in sommige gevallen zelfs nieuwe vestigingen. Dat is waar wij blij van worden!

Onze missie: Wereldwijd trendsettend en pionierend in Fitness Marketing!
Werken bij Hidden Profits Marketing betekent: Werken bij de marktleider op het gebied van online fitness marketing in Europa. In een jong team van 38 giganten bestormen wij op dit moment de wereldwijde fitnessmarkt met onze formule. Ons hogere doel: Op 1 januari 2030 realiseren dat we 10.001 ondernemers in de fitness industrie wereldwijd helpen door het creëren, innoveren, en uitvoeren van hun marketing.

We zoeken een Online Fitness Marketeer

Daarom zoeken wij iemand die onze online marketing formule succesvol toe gaat passen bij zijn of haar klanten. En daarbij een belangrijke ondersteunende rol speelt in het helpen van de klant om van deze leads betalende leden te maken. Succesvolle fitnessclubs en een positieve klantbeoordeling zijn de waardevolle eindresultaten van jouw inspanningen!

 • Je zorgt door het toepassen van onze online marketing formule voor een doorlopende stroom aan leads voor jouw klanten zonder dat zij daar nog naar om hoeven te kijken. Deze leads genereer je via Facebook, Google Adwords, Instagram, landingspagina’s en themacampagnes.

 • Je monitort pro-actief en doorlopend het proces van lead naar klant. Hoe gaat het met de opvolging van de leads? Worden de juiste stappen gevolgd om de lead op de club te krijgen? En het belangrijkste: wat is het uiteindelijke resultaat?

 • Je blijft gedurende het proces de klant begeleiden en vinger aan de pols houden en checkt of de samenwerking naar tevredenheid verloopt. Je schakelt doorlopend met je Team Manager van Hidden Profits Marketing en je aanspreekpunt op de club zodat je uiteindelijk super enthousiaste klanten maakt en behoudt!

Wie ben jij?

 • Jij hebt in de eerste plaats affiniteit met online marketing. Je bezit over een goede basisopleiding (HBO of WO) in de richting commerciële economie, communicatie of marketing en bent bereid om jezelf doorlopend verder te ontwikkelen. ‘Elke dag 1 procent beter’ klinkt jou als muziek in de oren.

 • Je hebt een pro-actieve houding ten opzichte van je klanten en je collega’s. Je wacht niet tot je Team Manager je vraagt een campagne te optimaliseren want dit had je zelf al gezien en aangepakt. Je wacht niet tot een klant zegt dat de kwaliteit van de leads tegenvalt want je hebt middels een mysterycall de week ervoor al gezien wat er schort aan de opvolging op de club en dit gecommuniceerd met jouw contactpersoon op de club. Een actieve en enthousiaste instelling is de basis van jouw succes bij Hidden Profits Marketing.

 • Voor jou staat de klant centraal, maar het resultaat nog meer! Je luistert altijd naar de klant, probeert deze zo goed mogelijk te bedienen maar waarborgt te allen tijde het gedachtegoed van de Hidden Profits Marketing formule. Zo zeg je bijvoorbeeld nooit ‘Nee dat kan niet’ tegen een klant, maar leg je rustig uit waarom we de dingen doen zoals we ze doen, om de kwaliteit en de resultaten te kunnen garanderen. Jij weet dat dit soort details het verschil maken tussen een ontevreden klant en een ambassadeur!

 • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Amsterdam.

Help jij mee de wereldwijde fitnessmarkt te veroveren?

Hidden Profits Marketing ontwikkelt zich op dit moment naar de volgende groeifase. Deze groei brengt veel mooie uitdagingen met zich mee. Zo komen er iedere maand meer klanten bij, starten we in nieuwe landen (recent zelfs in Nieuw-Zeeland!) en vergt onze marktleidende positie dat we doorlopend blijven innoveren op zowel het gebied van online marketing als op het gebied van rendementscoaching. We zoeken dan ook iemand die er energie van krijgt om bij te dragen aan deze groei en de ambitie heeft om zich zowel op persoonlijk vlak als binnen de organisatie te ontwikkelen. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen hoeveel doorgroeimogelijkheden er op dit moment zijn nu we internationaal zo hard groeien.

Wat bieden wij?

 • Een super uitdagende fulltime baan bij het bedrijf dat Europees marktleider is op het gebied van online fitness marketing

 • Een marktconform startsalaris per maand (afhankelijk van opleiding & ervaring)

 • Een werkplek op ons kantoor in Amsterdam-Noord vlakbij de NDSM werf 

 • Een ongekende informele werksfeer in een jong team waar jij alle ruimte, faciliteiten en coaching krijgt om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

 • We zorgen daarbij voor koud bier/wijntje op de vrijdag om de week in stijl af te sluiten!  

“Ja! Deze baan is mij op het lijf geschreven!"

Wacht dan geen seconde langer en solliciteer direct door je CV en vlammende motivatie naar Rik Hoenselaar te sturen via rik@hiddenprofitsmarketing.com, dan zetten wij de koffie vast klaar

Banner Banner Banner