Banner Banner Banner

Vacatures

Makelaar Sport en Bewegen / Sport BSO
Nieuwerkerk aan den IJssel
Commercieel Manager
Groningen
Personal Trainer
Rotterdam
Combinatiefunctionaris Sport
Veen

Senior Online Marketeer

Organisatie:
Start2Move
Plaats:
Zwolle
Werkgebied:
Zwolle
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Online Marketeer / e-Commerce
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
18-06-2018

Senior Online Marketeer

Zet jouw creatieve carrière verder in beweging met Start2Move!
Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en lijkt het je een uitdaging om van grote betekenis te kunnen zijn voor twee ambitieuze, vooruitstrevende bedrijven? Wellicht ben jij dan de persoon die wij zoeken!

Om onze groeidoelstellingen en ambities te kunnen realiseren, willen wij ons team uitbreiden met een (Senior) Online Marketeer (32 - 40 uur).  Je komt te werken op ons hoofdkantoor, dat gevestigd is in het Landstede Sportcentrum in Zwolle.
Binnen deze functie ga je werkzaamheden verrichten voor LAPT en Start2Move.

Wat ga je doen?
In jouw functie vertaal je de marketing- en communicatiestrategie van LAPT en Start2Move naar de huisstijl, campagneconcepten, communicatiemiddelen en digitale media. Samen met een collega en stagiaire ben je verantwoordelijk voor alle communicatieactiviteiten van de organisaties. Als afdeling is er intensief contact met de Opleidingsadviseurs (Sales), die (potentiële) cursisten adviseren over het opleidingsaanbod van Start2Move. Gezamenlijk wordt er bepaald hoe er zo goed mogelijk tegemoet kan worden gekomen in de behoeften en wensen van onze cursisten en hoe zij het beste bereikt kunnen worden.  Als Online Marketeer rapporteer je aan de General Manager.

Overige werkzaamheden

 • Aanspreekpunt voor de SEA specialisten (extern) en coördinatie van de SEA campagnes.
 • SEO werkzaamheden zoals het schrijven, analyseren en optimaliseren van landingspages, linkbuilding en adviseren over de navigatiestructuur van de website.
 • Opstellen van en het sturen op KPI’s. Op basis van KPI’s de impact van verschillende scenario’s doorberekenen naar een business case.
 • Uitvoeren van de customer journey.
 • Creëren van content en het analyseren en optimaliseren van bestaande content voor de verschillende marketingkanalen en social media.
 • In kaart brengen van knelpunten en uitwerken van verbetervoorstellen.
 • Testen van hypotheses op basis van multivariate en A/ B testen.
 • Maken van rapportages en voorspellende analyses.
 • Leveren van een bijdrage aan de jaarbegroting en bewaken en beheren van de marketing budgetten.
 • Bewaken van de huisstijl van LAPT en Start2Move en zorgen dat er op een eenduidige wijze gecommuniceerd wordt en dat er eenheid is tussen de vormgeving en beeld- en tekstelementen.
 • Volgen van ontwikkelingen en signaleren van trends in de markt.
 • Organiseren van beurzen en evenementen, zoals de Personal Trainer Day.

Wie ben jij?
Als Online Marketeer ben je  continu op zoek naar maximale relevantie en optimale conversie.  Je hebt een commerciële instelling, werkt projectmatig en het bedenken van marketingstrategieën is jouw tweede natuur. Je bent op de hoogte van de laatste (online) ontwikkelingen en kunt deze ook direct toepassen. 
Je bent proactief en ziet het als een uitdaging om te werken met deadlines. Je houdt van een dynamische (soms hectische) werkomgeving en omdat je komt te werken binnen een klein team, is het van belang dat je een teamplayer bent. Winnen doe je immers met z’n allen!

Overige vaardigheden en competenties

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in marketing of communicatie.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de online marketing, bij voorkeur opgedaan in een commerciële (sport)omgeving.
 • Je hebt ervaring met schrijven, analyseren en optimaliseren van content en online marketing campagnes, het opstellen van een content kalender en customer journeys.
 • Ervaring met SEO/ SEA/ linkbuilding/ email marketing.
 • Je hebt kennis en ervaring met analytics tools. Ervaring met automation software is een pré
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Je herkent je in de woorden: creatief, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel, accuraat, stressbestendig, eigenaarschap en daadkrachtig. Je bent positief ingesteld en je denkt in kansen en mogelijkheden en streeft naar de beste kwaliteit.


Wie zijn wij?
LAPT
LAPT is een kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs en ondersteunt bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière en het opzetten van een succesvolle Personal Trainer business. Sinds 1 april jl. heeft Start2Move LAPT overgenomen van de HDD Group.

Start2Move
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief erkende opleidingscentrum. 

Hoe zetten wij jouw carrière verder in beweging?  
Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een prettige en gezellige werksfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheden.
Jouw kwaliteiten worden optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf én de organisatie kunt halen.  

Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije- en vakantiedagen.
Daarentegen verwachten wij van jou dat je voldoende verantwoordelijkheid en eigenaarschap toont. Dit betekent ook dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.
Naast een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van LAPT en Start2Move, cursussen en/of opleidingen te volgen en gratis gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Ben jij degene die wij zoeken?   
Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van LAPT en Start2Move en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Michel Looye (michel@start2move.nl).  Indien je eerst informatie wilt over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met ons opnemen op het telefoonnummer 088-8507648. 

De uiterste sollicitatiedatum is 18 juni 2018.  Afhankelijk van het aantal reacties en de geschiktheid van de sollicitanten, kan besloten worden om de sollicitatieprocedure eerder op te starten, om zo de snelheid van het aannameproces te bevorderen.

Wij selecteren onze medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.   

Banner Banner Banner