Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Combinatiefunctionaris Hockey
Den Haag
Combinatiefunctionaris volleybal
Den Haag
Allround Fitness Trainer Deurne
Deurne
Body Attack trainer
Assen

Jeugdtrainer junioren

Organisatie:
Taxandria Atletiek
Plaats:
Oisterwijk
Werkgebied:
Oisterwijk
Branche:
Sportclubs
Functiegroep:
Training & Coaching
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vrijwillig
Uren:
1 tot 8 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Jeugdtrainer junioren

Achtergrond. Taxandria atletiek is een sportieve en gezellige vereniging gelegen in het hart van de gemeente Oisterwijk. Met meer dan 350 leden is Taxandria een van de grotere verenigingen in de omgeving. De afgelopen jaren is de vereniging fors gegroeid. Mede in verband hiermee zijn wij op zoek naar een jeugdtrainer voor de junioren. Getraind wordt op de maandag en donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en zaterdagmorgen, vanaf 10.00 uur.

Wat vragen wij? Enthousiasme, inzet, en affiniteit met baanatletiek is gewenst. Je hebt de bereidheid tot het volgen van cursussen/opleiding. Opleiding op niveau baanatletiek 3 is gewenst. Beoogde start eind december/begin januari.

Wat bieden wij? Je wordt onderdeel van Taxandria atletiek. Een vereniging met een groot hart (zie verdere beschijving) die baanatletiek serieus neemt. Je wordt ingewerkt door een zeer ervaren trainer, die je gedurende je verdere trainersloopbaan bij de club begeleidt. Wij faciliteren de opleiding baanatletiek 3, indien nog niet aanwezig. Vergoedingen zijn conform beloningsbeleid van trainers bij Taxandria.

Informatie over onze vereniging vind je op de site: www.taxandria.at

Reageren kan via e-mail aan: secretaris@taxandria.at

Voor meer informatie: Piet Hein de Sonnaville, voorzitter Taxandria  06 5139 0179

Banner Banner Banner