Banner Banner Banner

Vacatures

Projectmedewerker inschrijvingen
Alkmaar
Beweegmakelaar Hierden
Hierden
Junior Accountmanager Sport
Baarn
Caddiemaster
Eindhoven

Traineeship: online fitness marketeer

Organisatie:
Hidden Profits Marketing
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Marketingmedewerker/manager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Traineeship: online fitness marketeer

Heb jij what it takes om een top online fitness marketeer te worden bij Hidden Profits Marketing? In drie maanden stomen we je klaar tot een volwaardig marketeer tijdens ons traineeship. Tijdens ons onboarding programma leer je alle ins & outs die een online marketingspecialist moet weten. Ben jij blij en zijn wij blij na deze drie maanden? Dan bespreken we de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan als fulltime online fitness marketeer.

Enthousiast? Lees vooral verder!


Wie zijn we eigenlijk?
Hidden Profits Marketing is dé specialist op het gebied van online fitness marketing. En marktleider in Europa. Hidden Profits Marketing bedient op dit moment zo'n 750 fitnessclubs in voornamelijk Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk & Duitsland. We zijn het snelst groeiende fitness marketingbureau wereldwijd en werken hard aan verdere internationale uitbreiding. Hoofddoel: het genereren van zoveel mogelijk nieuwe leads/digitale walk-in's voor onze klanten.

Wie werken er allemaal bij Hidden Profits Marketing?

Ons team bestaat uit ± 50 jonge ambitieuze giganten met allen hun eigen capaciteiten. Zo weet Frano meer van Facebook dan Zuckerberg zelf, heeft Patrick Google Adwords al meerdere malen uitgespeeld en verbaast Sandra ons iedere maand weer met haar creatieve uitspattingen bij het ontwikkelen van onze themacampagnes. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Je hebt ongetwijfeld wat vragen. Snappen we.

Wat doet een Online Fitness Marketeer nou precies?
Iets met websites, Facebook en Google om meer klanten te werven voor fitnesscentra.

Ja oke, maar wat ga ik écht doen tijdens dit traineeship?
Tijdens deze drie maanden leer je hoe je advertentiecampagnes moet opzetten en optimaliseren op Facebook, Instagram, Google Adwords en Bing, hoe je website en landingspagina's het best kan ontwikkelen en optimaliseren, wat voor soort advertenties het goed doen bij welke doelgroepen en het analyseren en gebruik van maken Google Analytics. Daarnaast krijg je je eigen klantportfolio en ben je dus verantwoordelijk voor het genereren van een doorlopende stroom aan kwalitatieve leads (of digitale walk-ins) van deze gyms/personal trainers/fitness boutiques. Je monitort pro-actief en doorlopend het proces van lead naar klant. Hoe gaat het met de opvolging van de leads? Worden de juiste stappen gevolgd om de lead op de club te krijgen? En het belangrijkste: wat is het uiteindelijke resultaat? Gedurende het proces blijf je de klant begeleiden en check je of de  samenwerking naar tevredenheid verloopt. Je schakelt doorlopend met je Team Manager van Hidden Profits Marketing en de Account Manager van de club zodat je uiteindelijk super enthousiaste klanten maakt en behoudt! Gedurende deze periode wordt je begeleidt door onze ongeëvenaarde onboarding consultant Mark Joon. 

Hmm, en waarom zou ik bij jullie willen werken?
Omdat we een super uitdagende functie voor je hebben, waarin we binnen no-time een echte fitness marketing strateeg van je maken. Bedenk daarbij eens wat voor kansen er liggen nu Hidden Profits Marketing (internationaal) hard groeit!  

Waar ga ik me zoal mee bezig houden?
- De volgende stap in je online marketing carrière, waarbij je de combinatie met fitness en sportmarketing gaat maken.
- Conceptueel ontwikkelen en optimaliseren van websites voor een optimale conversie van sitebezoeker tot klant
- Opstarten en optimaliseren Facebook, Instagram, Google Adwords & Bing advertentiecampagnes
- Ontwikkelen volledig voor conversie geoptimaliseerde one-page landingspagina's.
- Analyseren en proactief gebruik van Google Analytics

Klinkt tof! Waar moet ik ongeveer aan voldoen?
- Eerste/tweede stap in carrière
- Ervaring/affiniteit met online communicatie en social media 
- Communicatief, commercieel en organisatorisch sterk 
- Werk- en opleidingsrichting: Commerciële Economie / Communicatie/ Marketing. 
- Niveau: MBO / HBO / WO. Inhoud functie, verwachtingen en beloning naar niveau. 
- Voorkeur woonachtig in regio Amsterdam


Wat bieden jullie allemaal?
- Een uitdagend traineeship bij het bedrijf dat én op dit moment de marktleider is op het gebied van fitnessmarketing de Benelux én 'as we speak' de rest van de wereld aan het veroveren is!
- Een werkplek op ons kantoor in Amsterdam Noord vlakbij de NDSM werf
- Een ongekende informele werksfeer in een jong team waar jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.
- Wij zorgen daarbij doorlopend voor koud bier op de vrijdag om de week in stijl af te sluiten!

Overtuigd? Stuur dan snel je CV en vlammende motivatie naar Rik via rik@hiddenprofitsmarketing.com. Wij zetten de koffie alvast klaar.

Banner Banner Banner Banner