Banner Banner Banner

Vacatures

Buurtsportcoach onderwijs gericht op pauzesport
Haarlemmermeer
Startersfunctie Sportmanagement Rotterdam / Den Haag
Zuid Holland
Beweegmakelaar
Limburg
Projectcoƶrdinator
Limburg

Account Manager Hidden Profits Marketing

Organisatie:
Hidden Profits Marketing
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Account Manager Hidden Profits Marketing

Als Account Manager ben je het gezicht van Hidden Profits Marketing. De Account Manager zorgt ervoor dat elke klant doorlopend tevreden is over de kwaliteit en kwantiteit van de leads die Hidden Profits Marketing aanlevert. Hij/zij zorgt voor structurele follow-ups, ondersteuning en staat klaar om de klant te woord te staan. De Account Manager is altijd op de hoogte van de exacte resultaten, wat er precies speelt en kan de klant helpen op dit gebied waar nodig. Sleutelelementen in deze functie zijn vertrouwen, relatiebeheer en raadgeven. Herken jij jezelf in dit profiel? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hidden Profits Marketing, Europees marktleider Online Fitness Marketing  
Met Hidden Profits Marketing, opgericht in 2004, bevinden we ons op dit moment in de ‘scale-up’ fase. Vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord bedienen we momenteel 750+ fitnesscentra, sportscholen, personal trainers, yoga studios, boutique clubs en fysiofit centra in 11 landen. Van starter tot doorgroeiende keten en van specialist tot allround centrum. Onze missie: al deze fitnesscentra ieder op hun eigen niveau succesvol helpen maken.

Onze specialiteit: leadgeneratie voor Fitnessclubs!
Dat doen we in de eerste plaats door ons te focussen op dat waar we aantoonbaar goed in zijn: het online genereren van verkoopkansen voor onze klanten. Via Google Adwords, Facebook en Instagram advertenties trekken we per klant veel nieuwe websitebezoekers. Op de landingspagina’s garanderen slimme en bewezen technieken dat sitebezoekers converteren naar lead en bevestigde afspraken op de club.  

Onze belofte: klanten écht helpen
Het echte verschil, en de nummer 1 reden dat we naar 750+ klanten gegroeid zijn, maken we echter pas ná dat wij de leads bij onze klanten binnenbrengen: het daadwerkelijk helpen van onze klanten om van deze leads betalende leden te maken. Dit doen we door het bieden van doorlopende rendementscoaching bij de klant. Dit zorgt voor blije klanten die groeien qua leden, omzet en in sommige gevallen zelfs nieuwe vestigingen.

Onze missie: wereldwijd trendsettend en pionierend in Fitness Marketing!
Werken bij Hidden Profits Marketing betekent: werken bij de marktleider op het gebied van online fitness marketing in Europa. In een jong team van 50 giganten bestormen wij op dit moment de wereldwijde fitnessmarkt met onze formule. Ons doel: op 1 januari 2030 realiseren dat we 10.001 ondernemers in de fitness industrie wereldwijd helpen door het creëren, innoveren, en uitvoeren van hun marketing.

We zoeken een Account Manager
Daarom zoeken wij iemand die onze online marketing formule succesvol toe gaat passen bij zijn of haar klanten. Succesvolle fitnessclubs en een positieve klantbeoordeling zijn de waardevolle eindresultaten van jouw inspanningen!

 • Je begeleidt en coacht entrepreneurs in de fitnessindustrie zodat de conversies van lead naar betalende klant succesvol zijn.

 • Je stelt samen met de klant en de Team Manager maandelijkse doelen voor je klanten.

 • Je schakelt regelmatig met de Team Manager en de Online Marketeers (SEA & Social Media) om de strategie, lead-doelstellingen, resultaten en de tevredenheid van de klant te bespreken en te optimaliseren.

 • Je bent het gezicht en het eerste contactpersoon van Hidden Profits Marketing voor zo'n 60 contactpersonen. Je biedt ondersteuning, staat de klanten te woord en bent op de hoogte van wat er speelt bij welke klant.

 • Naast veel telefonisch contact ga je ook regelmatig op klantbezoek (tenminste 4 keer per jaar per klant).

 • De Account Manager neemt de leiding in het opzetten van halfjaarlijkse marketingstrategieën in samenwerking met het team en de klant.

Wie ben jij?

 • Jij hebt in de eerste plaats affiniteit met online marketing.

 • Je hebt een (HBO of WO) opleiding genoten richting commerciële economie, communicatie of marketing en bent bereid om jezelf doorlopend verder te ontwikkelen. ‘Elke dag 1 procent beter’ klinkt jou als muziek in de oren.

 • Je hebt een proactieve houding ten opzichte van je klanten en je collega’s. Een actieve en enthousiaste instelling is de basis van jouw succes bij Hidden Profits Marketing.

 • Je bent resultaatgericht, je luistert altijd naar de klant maar waarborgt altijd het gedachtegoed van de Hidden Profits Marketing formule. Zo zeg je bijvoorbeeld nooit ‘Nee dat kan niet’ tegen een klant, maar leg je rustig uit waarom we de dingen doen zoals we ze doen om de kwaliteit en de resultaten te kunnen garanderen. Jij weet dat dit soort details het verschil maken tussen een ontevreden klant en een ambassadeur!

 • Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord, dus het is handig als je woont in de regio Amsterdam.


Help jij mee de wereldwijde fitnessmarkt te veroveren?
Hidden Profits Marketing is zich aan het ontwikkelen en deze groei brengt veel mooie uitdagingen met zich mee. Zo komen er iedere maand meer klanten bij, starten we in nieuwe landen (recent zelfs in Nieuw-Zeeland!) en vergt onze marktleidende positie dat we doorlopend blijven innoveren op zowel het gebied van online marketing als op het gebied van rendementscoaching. We zoeken dan ook iemand die er energie van krijgt om bij te dragen aan deze groei en de ambitie heeft om zich zowel op persoonlijk vlak als binnen de organisatie te ontwikkelen. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen hoeveel doorgroeimogelijkheden er op dit moment zijn nu we internationaal zo hard groeien.  

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende fulltime baan bij het bedrijf dat Europees marktleider is op het gebied van online fitness marketing.

 • Een marktconform salaris per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring).

 • Een werkplek op ons kantoor in Amsterdam-Noord, vlakbij de NDSM-werf.

 • Een ongekende informele werksfeer in een jong team waar jij alle ruimte, faciliteiten en coaching krijgt om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

 • We zorgen daarbij voor koud bier/wijntje op de vrijdag om de week in stijl af te sluiten!

Overtuigd? Stuur dan snel je CV en vlammende motivatie naar Britt via britt@hiddenprofitsmarketing.com. Wij zetten de koffie alvast klaar.

 

Banner Banner Banner Banner