Banner Banner Banner

Vacatures

Communicatie- en Verenigings coördinator
Amstelveen
Medewerker Personeels- en salarisadministratie
Arnhem
Consulent Verenigingsondersteuning
Arnhem
Teamleider Techniek & Beheer
Arnhem

Stage (HBO) - Radiante Sport - Online Marketing & Communicatie

Organisatie:
Radiante Sport
Plaats:
Haarlem
Werkgebied:
Nederland, kantoor in Haarlem
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Digital - Online Marketeer
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
01-02-2020

Stage (HBO) - Radiante Sport - Online Marketing & Communicatie

Radiante Sport is adviseur, bedenker, ontwikkelaar en/of organisator van evenementen, projecten en programma’s met maatschappelijke relevantie. Waar wij aan werken, heeft betekenis. Per jaar organiseren wij een aantal grootschalige sportevenementen. Zo organiseren wij de Ride for the Roses, HomeRide, HomeRun, Madurodam Marathon, Knowledge Trail, Langste Dag Challenge en hebben wij de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan de organisatie van onder andere de EK Atletiek, EK Handboog, European Youth Olympic Festival (EYOF), OldStars, Ajax Streetwise en Spierathlon. Bekijk ons visuele portfolio hier: http://radiantesport.nl/#about

Online marketing en communicatie stages 

Als stagiair evenementen ondersteun je de evenementenmanagers op gebied van online marketing en communicatie bij de verschillende grootschalige sportevenementen die wij organiseren. Dit zijn onder andere: Ride for the Roses, HomeRide en HomeRun, maar ook enkele andere fiets- en hardloop evenementen.

Stageopdracht

Ervaring opdoen bij deze toonaangevende, vernieuwende sportevenementen? Hoe zorg je ervoor dat de (potentiele) deelnemer ons vindt? Dat hij in een optimale beleving terecht komt in aanloop naar zijn/haar deelname? Dat potentiele sponsors enthousiast raken om een bijdrage te leveren en dat hun participatie op een vernieuwende wijze wordt geactiveerd?

Tijdens je stage kom je in aanraking met alle facetten van online marketing, social media, dtp werk en sales.

Profiel stagiair(e)

Ben je in staat om zelfstandig te kunnen werken, pro-actief je werkzaamheden uit te voeren, ben je flexibel, leergierig, denk je out-of-the-box, heb je ons ook iets te leren en heb je dezelfde drive als wij voor onze opdrachtgever een bijzondere belevenis voor sponsors en deelnemers te creëren en daarbij zoveel mogelijk deelnemers en sponsors te werven en geld op te halen voor het goede doel? Dan zoeken wij jou!

  • Je bent minimaal 3e jaars student op een relevante HBO-(sport)opleiding.
  • Minimaal 3 dagen per week (liefst meer) beschikbaar.
  • Je bent zelfstandig, creatief en werkt graag in teamverband.
  • Je bent proactief, flexibel en stressbestendig.
  • Je bent een echte doener en bedenkt en realiseert projecten met grote zelfstandigheid.
  • Je ademt sport en bent bij voorkeur zelf actief.

Interesse/solliciteren

Voor meer informatie neem je contact op met Martijn van Dijk via martijn@radiantesport.nl of 06-81143755. Direct solliciteren kan door je CV, motivatiebrief en een toelichting van je stage (stage opdracht, stageperiode, beschikbaarheid) te sturen naar bovenstaand mailadres.

Banner Banner Banner Banner